Praktische informatie

Heb jij mensen in dienst via GOED? Dan maak je gebruik van onze service! Bekijk hier praktische informatie

Taxichauffeursdiploma halen

Heb je taxichauffeurs nodig? Wij zorgen ervoor dat je de juiste mensen krijgt! We screenen op potentie. Als de kandidaat nog geen taxichauffeursdiploma heeft, zorgen we ervoor dat deze gehaald worden. We geven zelf geen rij- en theorielessen, maar hebben een groot netwerk en kennen verschillende partijen door heel Nederland waar de kandidaat lessen kan volgen. Door ze goed voor te bereiden is de kans dat ze het theorie- en praktijkexamen in één keer halen een stuk groter en zijn ze sneller in te zetten in je bedrijf!

Taxipas verlengen

Met de chauffeurskaart wordt de bestuurder geïdentificeerd en worden de rij- en rusttijden geregistreerd. Kiwa Register verstrekt de chauffeurskaarten namens de Minister van Infrastructuur en Waterstaat. Iedere vijf jaar moet de taxipas verlengd worden, zodat de geldigheid niet verloopt. We houden bij wanneer de taxipas verloopt en geven tijdig aan dat deze verlengd moet worden. Minimaal drie maanden voordat de pas verloopt, sturen we een bericht over het verlengen. Omdat er een medische keuring nodig is, is het belangrijk om niet te lang te wachten met het verlengen van de pas.

Het aanvragen van de verlenging gebeurt via Kiwa.

Ben jij op zoek naar taxichauffeurs? Leg je zoekvraag bij ons neer! Wij gaan voor je op zoek naar geschikte kandidaten en stomen ze klaar voor de baan.