UWV, gemeenten, verzekeraars en re-integratiebedrijven

Ben je werkcoach bij het UWV of gemeente en help jij je cliënten graag naar nieuw werk? Schrijf ze in bij GOED Arbeidsmarkt Intermediair!

Ik heb personeel

Ben je werkcoach bij het UWV, een gemeente of re-integratiedienst en help jij je cliënten graag naar nieuw werk? Dan heb je bij GOED Arbeidsmarkt Intermediair de goede afslag genomen! Wij helpen iedereen aan een baan die bij ze past.

Wij maken de match

Lijkt het jouw cliënt leuk om bijvoorbeeld als taxichauffeur aan de slag te gaan? Dat kan! Misschien zijn er aanpassingen in het werk nodig of moeten er diploma’s of certificaten behaald worden om het werk uit te mogen voeren. Wij zijn ervaren op het gebied van het plaatsen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, bijvoorbeeld door ziekte of een uitkering. We bieden ondersteuning door advies en begeleiding en helpen zo iedereen naar de juiste baan.  

Mature Businesswoman With Laptop Working On Table In Office Coffee Shop

Voor wie is GOED?

Voor sommige mensen kan het een uitdaging zijn om geschikt werk te vinden. Misschien vanwege fysieke of mentale belemmeringen, een taalachterstand of de beperkingen van een uitkering. Bij GOED Arbeidsmarkt Intermediair zijn er geen belemmeringen en beperkingen. Iedereen kan via GOED aan de slag, ook als je niet te maken hebt met een uitdaging in het vinden van werk.

We hebben ervaring met o.a.:

Ben jij samen met je cliënt(en) op zoek naar een geschikte baan? Neem dan contact op met ons! Wij denken graag mee in de mogelijkheden en gaan actief op zoek.