GOED verhaal

Bij GOED kun je terecht voor alles wat met werk te maken heeft, van werving & selectie tot payroll en opleiding. Bij ons ben je aan het GOEDe adres!

Over GOED Arbeidsmarkt Intermediair

Bij GOED kun je al 22 jaar terecht voor alles wat met werk te maken heeft. Of je nu op zoek bent naar nieuw personeel, een geschikte werkplek zoekt voor een cliënt of de personeelsadministratie uit handen wilt geven. Van werving en selectie tot opleiding en training. Bij ons ben je aan het GOEDe adres!

De GOEDe werkwijze

De intermediair voor iedereen!

Iedereen kan bij GOED aan de slag. Of je nu hoogopgeleid bent of geen diploma’s op zak hebt. Of je al jarenlange ervaring hebt in bepaald werk of een nieuwe uitdaging zoekt. We werken nauw samen met werkcoaches van het UWV, gemeentes en re-integratiediensten om een geschikte baan te vinden voor mensen met een uitkering. 

Gespecialiseerd in taxiwerk

We zijn gespecialiseerd in taxiwerk. We hebben jarenlange ervaring binnen deze branche en bieden taxibedrijven flexibele oplossingen voor het in dienst nemen van personeel. We zoeken kandidaten met potentie en zorgen ervoor dat ze de training en opleiding krijgen die ze nodig hebben om te mogen werken als taxichauffeur.

Heb je een taxibedrijf en zoek je personeel? Aarzel niet om ons in te schakelen. Heb je een cliënt die het leuk lijkt om te werken als taxichauffeur? Meld hem of haar aan!

Benieuwd naar wat wij als arbeidsmarkt intermediair voor jouw of je cliënt kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Ons team

Maak kennis met het team van GOED Arbeidsmarkt Intermediair. Zij zetten zich iedere dag weer in om de juiste mensen op de juiste plek te zetten!

Ed Bakker

Functie: Directeur
Ervaring: 39 jaar

Wat maakt het werken bij GOED zo leuk?
Bij ons staat de mensen centraal. Er worden honderden sollicitanten aan een baan geholpen en dat doen we als een team. We kijken altijd naar de functionele mogelijkheden en wensen van de sollicitant. Door daarop aan te sluiten, blijven mensen lang hun werkplezier behouden. Hierdoor hebben we weinig verloop en is 70% zelfs in vaste dienst.

Halima Butoyi

Functie: Administratief medewerker
Ervaring: Ik begon bij GOED als stagiaire en ben nu administratief medewerker

Wat maakt het werken bij GOED zo leuk?
Het contact met klanten, mensen verder helpen en zorgen dat hun vragen beantwoord worden geven me veel voldoening. De behulpzame collega’s en gezellige werksfeer maken het werk extra leuk. We werken goed samen als een team waardoor we de hoge werkdruk aankunnen!