Voor werkgevers

Ben je op zoek naar personeel? Stel je vraag aan GOED! Wij vinden jouw nieuwe medewerker! | Personeel voor de taxi

Ik zoek personeel

Heb je personeel nodig? Kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van nieuwe medewerkers of wil je graag de personeelsdiensten uit handen geven? Dan heb je bij GOED Arbeidsmarkt Intermediair de goede afslag genomen!

Wij vinden de match

Ben je op zoek naar personeel, maar vind je het lastig om een geschikte kandidaat te vinden? Weet je niet waar je moet zoeken? Of heb je geen tijd om de werving en selectie uit te voeren? Schakel GOED in! Wij weten waar we kandidaten kunnen vinden. Daarnaast werken we ook nauw samen met het UWV, gemeentes en re-integratiediensten. Wij hebben alle werkzoekenden in jouw regio binnen handbereik. Onze recruiters doen er alles aan om de perfecte match te vinden.

Urban city transportation. Cab vehicles in line. Taxi stop
Smiling taxi driver sitting in car with open door and holding smartphone

Personeel voor de taxibranche

Door onze jarenlange ervaring hebben we veel specifieke kennis van de taxibranche. We bieden taxibedrijven flexibele oplossingen voor het vinden en in dienst nemen van personeel.
We zorgen ervoor dat jij de chauffeur krijgt die past bij jou en je bedrijf. We kunnen ook training en opleiding verzorgen, zodat de kandidaat de juiste diploma’s op zak heeft om aan de slag te gaan als taxichauffeur.

Op zoek naar personeel? Laten wij voor je gaan zoeken! Neem vandaag nog contact op.