Dienstverlening

Op zoek naar personeel? Ondersteuning nodig bij personeelszaken? GOED is jouw intermediair! | Werving & Selectie | Opleiding | Payroll | Verzuimbeheer

Onze diensten

Als arbeidsmarkt intermediair hebben wij een brede dienstverlening. Bij ons kun je terecht voor alles wat met werk te maken heeft. Zo kunnen we het werving en selectieproces uit handen nemen, maar bieden we ook payroll-oplossingen, verzuimbeheer en dossierbeheer.

We geven advies met betrekking tot arbeidszaken en kunnen ondersteuning bieden op verschillende vlakken van personeelsbeheer. Doordat we ons eigen opleidingsinstituut hebben, kunnen we ook zorgen dat (nieuwe) medewerkers over de juiste papieren beschikken.

Een dienstverlening van A tot Z, van totaaloplossingen tot ondersteuning bij specifieke vraagstukken.

Young handsome waiter servicing black girl customer with laptop in cafe

Werving & Selectie

Ben je op zoek naar personeel? En heb je niet de tijd, de kennis of de zin om zelf op zoek te gaan naar de nieuwe werknemer? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Het opstellen van een functieprofiel, het selecteren van kandidaten en het voeren van sollicitatie is een tijdrovende klus waarbij kennis en ervaring het proces makkelijker kunnen maken. Door ons in te schakelen voor het werving en selectieproces, bespaar je een hoop tijd en vergroot je de kans op een perfecte match!

Niet alleen hebben we potentiële medewerkers in ons bestand, we werken ook nauw samen met het UWV, gemeentes en re-integratiediensten. Vinden we ook hier de juiste kandidaat niet? Dan zoeken onze recruiters actief verder.

Intake

Voordat we iemand voorstellen, hebben wij de kandidaat leren kennen tijdens een intakegesprek. We vinden het belangrijk dat we de kandidaat eerst in het echt hebben gesproken voordat we deze voorstellen. Zo hebben we een goed beeld en kunnen we beter inschatten of de kandidaat geschikt zou zijn voor de functie.

Tijdens het intakegesprek gaan we op zoek naar wat de kandidaat zoekt in een baan en wat daarvoor nog nodig is.

Plan van Aanpak

De doelen van de kandidaat werken we uit in een Plan van Aanpak. We beschrijven wat ervoor nodig is om deze doelen te behalen. Het kan zijn dat er nog diploma’s of certificaten nodig zijn waarvoor dan een opleiding of training gevolgd moet worden. Dit zetten we dan in gang.

Meer weten over de werving & selectie mogelijkheden? Plan een adviesgesprek!

Presentation with an audience

Opleiding

Ben je op zoek naar medewerkers, maar moeten ze in het bezit zijn van bepaalde dipoma’s of certificaten? Deze kunnen ze halen via ons eigen opleidingsinstituut!

Misschien is een kandidaat perfect voor de functie, maar zijn nog niet allen benodigde diploma’s aanwezig. Voor ons is dit geen probleem! Wij zorgen dat de kandidaat de opleiding kan volgen om alle benodigde vaardigheden en diploma’s te krijgen.

We bieden voor verschillende branches passende trainingen en opleidingen. Je kunt hierbij denken aan:

Meer weten over het opleiden van (nieuw) personeel? Neem contact op!

Advies & ondersteuning

Snap je niets van de Wet Werk en Zekerheid? Of heb je net een aanbesteding binnengehaald en weet je niet hoe je de personeelszaken nu het beste kunt inrichten? GOED Arbeidsmarkt Intermediair helpt je! Door onze jarenlange praktijkervaring als arbeidsmarkt intermediair kunnen wij goed advies geven. Van een eenvoudige adviesvraag tot een ingewikkeld juridisch vraagstuk. En als wij er zelf niet uitkomen, hebben we een huisadvocaat die ons verder helpt. We kunnen ook ondersteunen bij bijvoorbeeld de planning van personeel in de piekmaanden of vervanging regelen bij zwangerschapsverlof.

Als er een kandidaat via GOED aan het werk gaat bij jou, zorgen we voor begeleiding en ondersteuning bij het opstellen van het arbeidscontract, de eventuele onderhandelingen en het tekenen. We houden na het plaatsen nauw contact met jou en met de werknemer.

Meer weten over hoe we jouw organisatie kunnen ondersteunen? Plan een adviesgesprek! Niet alleen hebben we potentiële medewerkers in ons bestand, we werken ook nauw samen met het UWV, gemeentes en re-integratiediensten. Vinden we ook hier de juiste kandidaat niet? Dan zoeken onze recruiters actief verder.

Payroll-oplossingen

Wil je graag personeel aannemen, maar durf je het werkgeversrisico niet aan? Of ben je op zoek naar een flexibele personeelsoplossing? GOED Arbeidsmarkt Intermediair heeft passende payroll-oplossingen!

Je bent zelf verantwoordelijk voor het werving & selectieproces, wij doen de rest! Het juridisch werkgeverschap en personeelsadministratie worden uit handen genomen.

Wat doen we als payrollorganisatie?

Zelf personeel aannemen, maar formele verplichtingen uit handen geven? Neem contact op!

Black woman using calculator and laptop pc at home

Verzuimbeheer

Wil je dat al jouw werknemers gezond blijven, lekker in hun vel zitten en daarmee verzuim terugdringen? GOED Arbeidsmarkt Intermediair regelt het verzuimbeheer! Mensen kunnen ziek worden, hoe goed de gezondheid en het werkklimaat ook zijn. Daarom is het belangrijk om voorbereid te zijn op dergelijke situaties. Niet alleen heeft ziekte een grote financiële impact, ook komen er allerlei administratieve zaken bij kijken.

Door het verzuimbeheer uit te besteden aan GOED, zorg je ervoor dat alles wat hierbij komt kijken goed geregeld is.

De voordelen van verzuimbeheer via GOED:

Verzuimbeheer uitbesteden aan de professional? Neem contact op!