Dienstverlening

Zoek je een geschikte baan voor jouw cliënt? Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt | GOED voor UWV en gemeentes

Onze diensten

Ben je op zoek naar een geschikte baan voor jouw cliënt(en)? Dan kun je bij ons terecht. We bieden een brede dienstverlening en zijn gespecialiseerd in het plaatsen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bijvoorbeeld door lichamelijke klachten, de beperkingen van een uitkering of een migratieachtergrond. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen kan werken en werk kan doen dat hij of zij leuk vindt. Door hiernaar op zoek te gaan, zorgen we voor een duurzame plaatsing waarbij de cliënt vaak niet meer terugkeert naar de uitkeringssituatie.

Werving & Selectie

Wij voeren voor veel van onze klanten het werving & selectieproces uit en zijn op zoek naar geschikt personeel voor een diversiteit aan functies. Bij ons kan iedereen solliciteren. Als we geen passende functie hebben, kijken we naar hoe we de functie passend kunnen maken. Hierdoor zijn wij als arbeidsmarkt intermediair ook erg geschikt voor het mensen die (deels) zijn afgekeurd, een migratieachtergrond of uitkering hebben. Misschien heeft je cliënt het idee dat er nooit een geschikte baan gevonden zal worden, wij maken de baan geschikt!

Ben jij werkcoach bij het UWV, een gemeente of re-integratiedienst en wil jij je cliënten weer aan het werk helpen? Schrijf ze dan in bij GOED!

Intake

We vinden het belangrijk om kennis te maken met de cliënt. Dit doen we tijdens een intakegesprek op locatie. We gaan op zoek naar wat de cliënt kan en wil en kijken samen naar hoe dat doel te bereiken is.

Plan van Aanpak

De doelen werken we uit in een Plan van Aanpak. We beschrijven welke stappen er genomen moeten worden om het doen te bereiken. Het kan zijn dat er nog trainingen of een opleiding nodig is.

Opleiding

Voor sommige werkzaamheden zijn diploma’s en/of certificaten verplicht. Denk aan een heftruckdiploma of taxipas. Het ontbreken hiervan hoeft geen probleem te zijn. Via ons eigen opleidingsinstituut en grote netwerk van opleiders kunnen wij iedereen de juiste opleiding geven!

We bieden voor verschillende branches passende opleidingen. Je kunt hierbij denken aan:

Trainingen

In onze trainingen leren cliënten een aantal basisvaardigheden met betrekking tot het zoeken en vinden van een geschikte baan.

Curriculum Vitae training

We nemen samen met de cliënt het cv door en leren ze waar opdrachtgevers op beoordelen. Samen met de cliënt voeren we een klein sollicitatiegesprek waarin de cliënt het cv toelicht. Op die manier is de cliënt in het bezit van een correct cv en kan deze het cv toelichten tijdens een gesprek.

Deze training kunnen wij op locatie geven aan groepen tot 15 mensen.

Sollicitatietraining

Onze sollicitatietraining onderscheidt zich door een pragmatische, praktijkgerichte aanpak. We beginnen met een kleine theoretische basis en gaan dan verder met praktische oefeningen. We oefenen verschillende gespreksvormen en bereiden de cliënt voor op een sollicitatiegesprek dat past bij de gewenste functie. Een sollicitatiegesprek kan per functie erg verschillen. Er worden andere vaardigheden vereist. Daarom vinden wij het belangrijk dat er een sollicitatiegesprek wordt geoefend dat van toepassing is op het vakgebied dat aansluit bij de wens van de cliënt.

Deze training kunnen wij op locatie geven aan groepen tot 15 mensen.

Elevator Pitch training

Hoe maakt je cliënt een eerste verpletterende indruk? Wij zorgen ervoor dat eventuele werkgevers meteen onder de indruk zijn! Dit doen we door middel van een Elevator Pitch. Dit is een ‘verkooppraatje in de lift’. In de tijd van het ritje in de lift, moet de cliënt zich kunnen presenteren als dé oplossing voor het probleem van de werkgever.

We zoeken samen met de cliënt naar de sterke eigenschappen en leren ze hoe ze deze eigenschappen kunnen benadrukken. Na afloop van de training gaat de cliënt naar huis met een hoofd vol inspiratie en zin in een gesprek met een werkgever.

Deze training kunnen wij op locatie geven aan groepen tot 15 mensen.

Ben je geïnteresseerd in een van de trainingen of wil je een training op maat aanbieden aan je cliënt(en)? Neem dan contact met ons op.

Training op maat

Heb je een cliënt of meerdere cliënten die tegen bepaalde problemen aanlopen? Ook dan bieden we de oplossing! Trainingen op maat. Bijvoorbeeld een training voor het aanleren van bepaalde computervaardigheden.

Voor trainingen op maat kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

Advies & ondersteuning

Bij GOED Arbeidsmarkt Intermediair kun je terecht op het moment dat je een arbeid-gerelateerde vraag hebt. Wij kunnen helpen bij juridische vragen, maar ook bij praktische problemen. Door onze jarenlange ervaring als arbeidsmarkt intermediair kunnen we bijna overal in adviseren. Voor juridische vragen kunnen wij ook de hulp inschakelen van onze huisadvocaat.

Heb je een arbeid-gerelateerde vraag? Neem vrijblijvend contact op!