Voor werknemers

Werk je via Goed Arbeidsmarkt Intermediair als taxichauffeur? Of wil je werken als taxichauffeur? Dan kun jij op onze website taxipersoneelsdiensten.nl alles vinden wat je nodig hebt!

Vacatures

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ga dan aan de slag als taxichauffeur via Taxi Personeelsdiensten. We bieden een opleiding, minimaal zes maanden baangarantie en nog veel meer:

Inschrijven

We hebben doorlopend openstaande vacatures waar je op kunt reageren. Zit er geen geschikte functie voor jou tussen? Schrijf je dan in. Dan gaan wij voor je op zoek.

Direct regelen

Ben je via ons aan het werk als taxichauffeur? Dan kun je via de website van Taxi Personeelsdiensten zaken regelen en informatie vinden, zoals het aanvragen van verlof, taxikaart verlengen en je ziekmelden.

Route naar werk

Wil je graag taxichauffeur worden? Schrijf je dan in door het formulier in te vullen of telefonisch contact op te nemen. Heb je een interessante vacature gevonden? Aarzel dan niet om direct te reageren! Tijdens het intakegesprek maken we kennis met elkaar, bespreken we de mogelijkheden in jouw situatie. Dit intakegesprek kan bij ons op kantoor in Emmen. Is dit voor jou niet mogelijk? Dan spreken we af op een locatie waar jij makkelijk kunt komen.

Opleiding

Wil je reageren op een vacature, maar heb je niet de juiste diploma’s? Geen probleem! Via Taxi Personeelsdiensten kun je je taxi-diploma’s behalen en andere opleidingen doen.